De Dukenburger is een onafhankelijk blad voor het stadsdeel Dukenburg. Het verschijnt negen keer per jaar en wordt gratis verspreid.

Adres: Zwanenveld 63-55, 6538 RP Nijmegen

Telefoon: 06-5464 5175

Contact via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactie:
René van Berlo (hoofdredacteur)
Toine van Bergen
Arthur de Jonge
Janwillem Koten
Peter van Kraaij
Hette Morriën
Wil Rengers 

Peter Saras (webredactie)
Theo Vermeer

Stichtingbestuur:

Ton Strik (voorzitter)
Qader Shafiq (secretaris)
Günay Acunar-Kasar (penningmeester)

Website:

Website mail-contact algemeen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webredactie mailcontact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

---

Bezorginformatie:

Het blad heeft een oplage van 11.000 exemplaren en is, naast huis aan huis verspreiding, gratis verkrijgbaar bij onder meer:

Aldenhof: de Lindenberg. Lankforst: Fysiotherapie Lankforst. Malvert: Scheepers rijwielen en Jumbo. Meijhorst: Ontmoetingskerk, Albert Heijn, Wijkcentrum Dukenburg en Zwembad Dukenburg. Staddijk: Trainingscentrum Michi. Tolhuis: Creatief Centrum Nijmegen-Zuid. Weezenhof: Huis van Weezenhof en cafetaria Çiçek Yeliz (van 12.00 tot middernacht). Zwanenveld: bibliotheek, Brood & Bijzaken, Albert Heijn XL, Primera en Pronk.

---

De planning voor 2022/23:

Nummer Sluitingsdatum

Verspreiding

2022 Onder voorbehoud. Kijk hier voor eventuele wijzigingen.

 

8 9 oktober 28 oktober
9 13 november 2 december
2023    
1    
2    
3    
4    
5    
6    

 7

 

 

 8  

 

---

De Dukenburger is mede mogelijk gemaakt door de gemeente. Er is een bijdrage verkregen uit het budget wijkactiviteiten/bewonersinitiatieven van de gemeente Nijmegen.