De Dukenburger is een onafhankelijk blad voor het stadsdeel Dukenburg. Het verschijnt negen keer per jaar en wordt gratis verspreid.

Adres: Zwanenveld 63-55, 6538 RP Nijmegen

Telefoon: 06-5464 5175

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactie:

René van Berlo (hoofdredacteur)
Toine van Bergen
Toon Kerssemakers
Janwillem Koten
Peter van Kraaij
Hette Morriën
Peter Saras (website)
Theo Vermeer

Stichtingbestuur:

Ton Strik (voorzitter)
Qader Shafiq (secretaris)
Günay Acunar-Kasar (penningmeester)

Website:

Contact algemeen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact wesite en agenda: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda bijdragen van trainingscentrum Michi, Bibliotheek Zwanenveld, de Ontmoetingskerk en het Creatief Centrum Tolhuis worden door deze organisaties zelf geplaatst en vallen onder verantwoording van deze organisaties. Voor alle agendapunten zijn we afhankelijk van de input gegeven door derden. Neem contact op met beheer evenenment bij twijfel. De Dukenburger is niet aansprakelijk voor onjuiste vermelding t.a.v. infomatie van de vermelde evenementen en eventueel daaruitvloeiende schade, materieel of immaterieel.

---

Bezorginformatie:

Het blad is gratis verkrijgbaar bij onder meer:

Aldenhof: de Lindenberg. Lankforst: Fysiotherapie Lankforst. Malvert: Scheepers rijwielen en Jumbo. Meijhorst: Ontmoetingskerk, Albert Heijn, Wijkcentrum Dukenburg en Zwembad Dukenburg. Staddijk: Trainingscentrum Michi. Tolhuis: Creatief Centrum Nijmegen-Zuid. Weezenhof: Huis van Weezenhof, Gemmy’s Hairstyling en cafetaria Çiçek Yeliz (van 12.00 tot middernacht). Zwanenveld: bibliotheek, Brood & Bijzaken, Albert Heijn XL, Primera, Pronk en De Grondel.

---

De planning voor 2021:

Nummer Sluitingsdatum Verspreiding
2021    
1  gesloten  5 februari
2  gesloten  12 maart
3  4 april 16 april
4  9 mei 21 mei
5  13 juni 25 juni
6 6 augustus 20 augustus
7 12 september 24 september
8 17 oktober 29 oktober
9 21 november 3 december
   

 

---

De Dukenburger is mede mogelijk gemaakt door de gemeente. Er is een bijdrage verkregen uit het budget wijkactiviteiten/bewonersinitiatieven van de gemeente Nijmegen.